Studentet e Fakultetit te Ekonomise, se Universitetit Metropolitan te Tiranes u mirepriten nga Menaxherja e Pergjithshme e OLA 1 ne nje ore te hapur leksioni ne lenden e Bazave te Marketingut dhe Komunikimit ne Biznes. Gjate ores se hapur ishte i pranishem edhe pedagogu i lendes, Almarin Frakulli.

Studentet u njohen me profilin e kompanise OLA 1, aktivitetin e kompanise nder vite, si edhe kryen nje vizite ne ambientet e prodhimit te kompanise.

Gjate bashkebisedimit u diskutuan tema te ndryshme si strategjite e komunikimit ne marketing, shembuj fushatash, strategjite e kostove dhe paraqitja e vlerave te konsumatoret.

OLA 1

Author OLA 1

More posts by OLA 1

Leave a Reply