Femijet jane e ardhmja jone!

Ola1 vendosi qe nje dite nga puna tua dedikoje teresisht femijeve duke ju ofruar nje dite te hapur mesimi. Qellimi i ketij aktiviteti ishte shuarja e kuriozitetit te femijeve per realizimin e nje sere produktesh per te cilat ata shfaqin kureshtje.

Nje pjese kyc sigurisht ishte edhe perfshirja e femijeve, duke iu dhene mundesine te krijonin dhe realizonin vet produkte sipas imagjinates se tyre.

Duart e vogla dhe stafi i Ola1 kaluan nje dite shume te kendshme, mbushur me pozitivitet dhe shume dashuri.

OLA 1

Author OLA 1

More posts by OLA 1

Leave a Reply