Ola1 Impakt & Promocion

Ola 1 Impakt & Promocion themeluar ne vitin 1998, është e profilizuar në industrinë tekstile dhe artikujve promocionalë të branduar.​

Statusi si kompani me cikël të mbyllur prodhimi na lejon që të garantojmë promovimin e produkteve të reja dhe unike bazuar në preferencat specifike të klientit si dhe në realizimin në kohë të shkurtër të tyre.​

Ne sigurojmë realizimin e produktit dhe logos tuaj saktësisht duke respektuar impaktin qe do te le kompania juaj.
Cilësia e lëndës së parë, kapaciteti i lartë prodhues dhe stafi i specializuar janë asetet që na udhëheqin drejt suksesit.

Misioni

Të krijojmë ide dhe strategji inovative për klientët nëpërmjet fushatave promocionale të mbështetura në marketingun e prekshëm.

Vizioni

Te parët, për të sjellë inovacionin qe përforcon imazhin e brandit tuaj.

Vlerat

Integritet - Fokusim mbi klientin - Kofidencialitet - Bashkëpunim - Cilësi

Mundesi Punesimi

Ndiheni kreative, bashkepunues dhe keni perkushtimin e duhur? Eksperiencen e ndertojme se bashku. Ne kerkojme dedikim 🙂

Content Director
On Location
Designer
On Location
HR & Legal Specialist
On Location
Financial Specialist
On Location
Sales Executive
On Location & Remote

Behu pjese e Ola1

Apliko